Uslužno Trgovački Obrt Dobri – KLJUČAR BARIĆ osnovan je davne 1989. godine, sa ciljem da se tvrtkama ili pojedincima omogući da na jednome mjestu mogu kupiti i dogovoriti ugradnju kompletnog bravarskog asortimana.

Veliki segment našega poslovanja čini planiranje i izrada sustava zaključavanja te plasman sigurnosnih cilindara zaštićenih profila, što onemogućuje kopiranje ključeva osim u našemu servisu .

Naša ključarska radnja, sa elektronskim i tehnički najsofisticiranijim strojevima, izrađuje većinu standardnih i specijalnih ključeva.

Neprekidna ulaganja u nove generacije uređaja i strojeva, garantira najnovija i najsofisticiranija rješenja u domeni Ključarstva, izrade svih vrsta ključeva i zaštite objekata . U radu koristimo 14 strojeva i pet elektronskih uređaja za izradu elektronskih – kodiranih auto ključeva. Posjedujemo kolekciju od 1200 raznih profila ključeva.

U našem skladištu imamo kompletnu ponudu rastavljenih cilindara ,stoga smo u stanju u vrlo kratkom roku složiti sustav otključavanja-zaključavanja i za najzahtjevnije korisnike.

Za informacije o izradi sustava otključavanja možete se obratiti telefonom ili putem obrazaca.

Plan zaključavanja izrađujemo gratis.

Ovlašteni smo od: MUP-a Republike Hrvatske za (poslove tehničke zaštite) .

Ovlašteni servis tvornice TITAN-Kamnik-Slovenija posjedujemo Titan dva zaštićena profila ključeva.

Ovlašteni servis DOM-Njemačka posjedujemo jedan DOM zaštićeni profil ključa.

BKS-Njemačka posjedujemo jedan BKS zaštićeni profil ključa.

titan-certifikat-2

Start typing and press Enter to search